post image

AS: United väldigt intresserade

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen AS så är Manchester United väldigt intresserade av att signa Saul Niguez från Atletico Madrid. 

I går skrev Daily Mail att Manchester Uniteds ledning är beredda att backa Solskjaer med finanserna för att försöka driva igenom värvningarna av både Erling Braut Håland och Saul Niguez och nu förekommer fler rapporter om den sistnämnde.
Saul har förvisso till och från länkats med United under många år, men det är ett nytt namn att kopplats ihop med klubben under Solskjaers ledning. Nu skriver även den spanska tidningen AS att United intresse är både ”riktigt” och ”väldigt starkt.”

25-åringens långtidskontrakt med Atletico går ut sommaren 2026, men han har en utköpsklausul i kontraktet och enligt rapporten i AS så ska Manchester United vara redo att betala de ca £130 miljonerna som krävs för att lösa ut honom.
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Saul är klass, defensivt hårt arbetande lagspelare med passningssfötter och teknik för att skapa saker framåt sätta medspelare i bra positioner. Är också en spelare som under Simeone spelat ungefär likadant som Ole vill. Ser honom gärna komma och prislappen bryr jag mig inte ett skvatt om då de annars hamnar i Glazers ficka.

    5
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen