post image

AS: Real Madrids transferbeslut om Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen AS så har topparna i Real Madrid bestämt sig för att man inte vill investera stora pengar i en värvning av Paul Pogba.

Pogbas framtid är fortsatt osäker och fransmannen omgärdas som vanligt av mängder av flyttrykten. Han gjorde comeback efter sin långtidsskada, i matchen mot Watford förra helgen och fick en halvlek mot Newcastle på Boxing Day. Men i går mot Burnley fanns han inte ens med i matchtruppen.
Den officiella förklaringen till detta var att man vill ta det försiktigt och inte skynda med för tätt matchande. Och eftersom han spelat i de två senaste matcherna, den senaste så sent som för ett par dagar sedan så valde man att ge honom ledigt.

Men som bekant står nu januarifönstret inför dörren och det har ryktats mycket om att Real Madrid kan komma att försöka värva Pogba. Solskjaer har dock varit tydlig med att han inte kommer att säljas i januari, men man vet ju aldrig hur det faktiskt blir.
Den spanska tidningen AS hävdar dock att Real Madrid-chefterna nu bestämt sig för att man inte vill lägga fram de ca £130 - £150 miljonerna som skulle krävas för att få United att ens lyssna och att man ska ha informerat Zinedine Zidane om detta. En anledning till beslutet sägs vara den 21-årige Fede Valverdes framfart och genombrott.
Pogba har kontrakt med United till sommaren 2021 och United har sedan en option om ytterligare ett års förlängning.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen