post image

AS: Real Madrid skiftar fokus från Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen AS så planerar Real Madrid att lägga krut på Kylian Mbappe och i samma veva växla ned sin jakt på Paul Pogba. 

Paul Pogba var under sommaren starkt länkad med Real Madrid och det förekom mängder av rykten om hans framtid efter att han själv medgett att han välkomnar ”en ny utmaning i karriären.”
Han blev dock kvar i Manchester United eftersom klubben vägrade sälja Pogba – som då hade tre år kvar på sitt kontrakt – men ryktena om Real Madrid har fortsatt under hösten och känslan är att de kommer göra nya försök att värva honom under nästa sommars transferfönster.

Den spanska tidningen AS rapporterar dock nu att Real Madrid kommer backa i sina försök att signa Pogba och istället fokusera på Paris Saint-Germains superstjärna Kylian Mbappe. Enligt rapporten är klubbpresidenten Florentino Perez fast besluten om att göra anfallaren till nästa sommars stora Galactico-värvning. Vilket då enligt tidningen skulle göra att man lägger ned sina försök att värva Pogba, även fast de är helt olika typer av spelare.
Pogba träffade nyligen Zinedine Zidane under ett besök i Dubai, där Pogba befann sig för att träna sig kvitt den skada som gäckat honom sedan i augusti. Zidane var där i andra ärenden och mötet ägde rum av en slump. Enligt Zidane.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Man kommer aldrig vinna ligan med pogba. Man provade ju nu i våras att spela honom högre upp i banan och det vart ju succé, ett litet tag, sen var pogba tillbaka i sin loja o ojämna form. Grym högstanivå men alldeles för låg lägstanivå för att vara en spelare man bygger ett lag kring …..

    6
    4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen