post image

Äntligen ett Unitedtecken på Pogbas sociala medier

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba har äntligen visat lite support för in klubb på sociala medier efter att United i går slog City. 

Att Pogba vill bort från United står nog ganska klart ändå. Men än så länge tillhör han klubben, även om det är svårt att se några tecken på det. Fransmannen har varit skadad den absoluta majoriteten av säsongen och varit på en rad personliga träningsresor på destinationer som Dubai och Miami och inte setts till mycket kring Uniteds träningsanläggning.
Han postar ofta på sina sociala medier, men väldigt sällan något United-relaterat. På hans Twitter-profil står det ”Stolt över att representera adidasfootball världen över” med bilder på sig själv i landslagströjan med VM-bucklan  och på hans Insta står det ”Born ready.” Inte någonstans finns tecken på att han är en Manchester United-spelare.
Han har heller inte för vana att i samband med Uniteds matcher, eller efter segrar posta något för att visa stöd för sina lagkompisar så som många av de andra spelarna gör. Men igår efter derbysegern.. så kom en liten Insta-story med texten ”Manchester is Red.”

Källa: Insta

Kommentarer till artikeln

12 KOMMENTARER

 1. Att United klarar sig och kommer klara sig utan Pogba är något vi alla kan vara överens om. Han är grym i sina stunder men det händer inte allt för ofta, jag ser hellre en spelare som krigar och springer lungorna av sig och dör för klubbmärket samtidigt som han besitter kvalité i skott, passningar, speluppfattning. Senaste tiden Pog spelat har han sett ointresserad och loj ut, lite likt Özil, speciellt när laget ligger under. Men om han kan steppa upp och ge United 2 säsonger till med kvalité där vi vinner stora titlar får han gärna lämna för att testa vingarna i till exempel Real Madrid.

  7
  31
  1. Jag har alltid hävdat att man inte kan vinna ligan om en ”storstjärna” och den som ska bära laget, är en så pass ojämn spelare som Pogba är. United vinner inte premier league med Pogba, sälj och förstärk med andra spelare!

   4
   27
 2. världens bästa mittfältare o de låter som folk snackar om mata typ hahaahashah
  så ni skulle tacka nej till ett mittfält bestående av ppgba, fernandes och sabcho?

  21
  4
  1. ₭I₵₭A₳HØL₭E₦: Pogbas högstanivå är möjligen världens bästa mittfältare, men följer du united så ser du också hur jävla ojämn han är. Kan vara rent av usel flera matcher i rad. Och när han är usel, då drar han ner hela laget i skiten. Jag är så trött på honom, sälj!!!

   3
   31
 3. Vi har olika åsikter här men går klart och tydligt att se vi har en baby storm här på ett tjugotal personer som tycker tvärt om troll med andra ord , ta och rensa ut admi så vi slipper sådana City Barca Liverpoolare här och baby boomarna som bara drygar . Vi tycker olika här men har samma mål och vi har hjärtat på rätt ställe så rensa ut annars är gruppen snart död med alla troll.

  1
  21
 4. Trots att Pogba får enorm veckolön och dessutom har Pogba inte spelat för ManUtd under nästan hela säsongen så skall supportrarna vara väldigt glada och säga hipp hipp hurra BARA för att den kungliga Pogba postade ett litet meddelande om sin klubb—— som betalar hans enorma veckolön för ingenting i jämförelse med vad Bruno presterade under bara några veckor??????
  Löjligt!!!!
  En viktig del av ManUtds återhämtande är att bli av med spelare som tänker endast på sig själv,,, tex Lingard, Pogba, —-som ManUtd blev av med Lukaku och Sanches,,,

  1
  24

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen