post image

Amad och Shoretire aktuella för spel mot Leicester

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att det späckade spelschemat kan betyda speltid för ynglingarna. 

I söndags spelade United match borta mot Aston Villa och i kväll är det match igen, då man välkomnar Leicester till Old Trafford. Och sedan igen då man tar emot Liverpool på torsdag.

Det är ett späckat schema och Ole Gunnar Solskjaer medger att han nu kommer behöva använda truppens bredd, vilket kan vara positiva nyheter unga spelare som Amad och Shoretire.

"De (Amad och Shoretire) är aktuella ja. Definitivt, och de finns med i förstalagstruppen. De tränar med oss varje dag, så jag skulle tro att några av de unga grabbarna får ett framträdande jag. Om det så blir att komma in mot slutet eller en plats i startelvan vet jag inte ännu, för jag vet inte hur spelarna kommer vara på tisdag när vi träffar dem."

"Jag önskar jag kunde sagt "ge allt i alla matcherna" men det är omöjligt. Det är det tuffa för mig - att veta att det är omöjligt för mig att spela samma elva söndag, tisdag och torsdag. Då är det för stor risk för skador. Man pratar om integritet för ligan och så, men skyll inte på mig när jag måste göra ändringar för det kommer jag att behöva. Det är inte säkert för spelarna att spela så många matcher."

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen