post image

Allegri lär sig engelska. Vill ha Unitedjobbet

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Guardian så är Juventus förre manager Massimo Allegri sugen på att sno jobbet från Ole Gunnar Solskjaer...

United vacklar och har den sämsta ligaplaceringen efter sju ligaomgångar sedan 80-talet, men ledningen backar Solskjaers projekt och förväntas ge honom tid att bygga sitt lag. Men det hindrar inte tidningarna från att fortsätta länkad andra managers med Unitedjobbet.
Häromdagen skrevs det om att Mauricio Pochettino väntade på att en Unitedöppning ska ges och nu skriver flera tidningar att Massimo Allegri - som lämnade Juventus i somras -  just nu tar engelsklektioner och har siktet inställt på Premier League. Enligt The Guardian är han speciellt sugen på att få jobbet som manager i Manchester United.
Källa: Guardian

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Det som behöver en förändring först och främst, är styrelsen och definitivt en etablerad och skicklig sportchef som ska anställas, sen får man vänta och se om Olé är rätt man för jobbet eller inte. Men det behövs folk bakom kulisserna/i styrelsen som vet vad de sysslar med, så det skapas ljus i tunneln att kunna uppnå målet att bli ett kontinuerligt presterande världsklass lag på sikt/snarast möjligt.

    4
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen