post image

Allardyce: United kan åka ur Premier League

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sam Allardyce säger att det faktiskt inte är någon omöjlighet att det fullkomligt otänkbara kan ske - att Manchester åker ur Premier League och får spela i The Championship. Så illa är det säger Big Sam

Manchester United ligger på 12:e plats i Premier League efter åtta spelade omgångar. I dagsläget är det bara två poäng ner till nedflyttningsstrecket. Visst är det många omgångar kvar, men Solskjaer tycks handfallen inför situationen och skadorna staplas på hög. Det finns i dagsläget inte mycket som tyder på att en vändning ska komma snart och Sam Allardyce påpekar att det faktiskt finns en risk att United kan behöva slåss för sin existens i Premier Leauge.
"Det är inte bortom rimlighetens gränser att de åker på mer problem om självförtroendet försvinner helt och skadeläget fortsätter såhär. Spelare tenderar att inte komma i form lika fort som de hade gjort om allt annat gått bra, det är ett faktum. Det är oroligheten kring att Pogba vill lämna och vem blir det härnäst som träder fram och säger att "det här går i fel riktning, jag vill lämna."
"Manchester United har inte tillräckligt med mål och man kan se att det börjar bli kämpigt. Förhoppningsvis blir det inte en kamp nere i botten, men de är ju onekligen på väg åt det hållet. Ole har ett stort jobb framför sig. Jag vet att de pratar om att bygga om tar tid, men man kan inte sälja sin bästa målgörare och inte ersätta honom. Det är ett enormt problem. Var ska de lyckas få tag på den där toppanfallaren de vill ha?" säger Big Sam till TalkSport.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Att man förlitade sig på Rashford som aldrig pyttsat mer än 10 mål på en säsong. Håller med Allardyce här! Om inte annat märks det mer än tydligt nu! Martial har ju inte heller bevisat sig vara en central forward av klass även om han passar bättre där än Rashford. Om man nu verkligen vill ha ”rätt” spelare är inte det en ursäkt till att sälja Luukaku innan man hittat en ersättare.

    3
    4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen