post image

Alexis till Tottenham?

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så är Jose Mourinho intresserad av att låna in Alexis Sanchez från Manchester United. 

Alexis är just nu på lån i Inter, men enligt kontraktet ska lånet avslutas om bara tre dagar och det är oklart om det kommer förlängas eller om han kommer att återvända till United.
Sajten 90min hävdar att Jose Mourinho är intresserad av att låna in chilenaren till Tottenham, men att han själv skulle föredra en flytt utomlands och att United inte nödvändigtvis är sugna på att förstärka en PL-rival.
Alexis har fortfarande två år kvar på sitt kontrakt med Manchester United.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

 1. Nu tror jag inte att Sanchez skulle förstärka något lag som har ambitionen att vinna något av värde. Det tåget har redan gått.
  Tyvärr tror jag att vi inte blir av med Sanchez, om han inte går med på att bli utköpt till ett pris som är betydligt lägre än två årslöner.

  0
  0
  1. Sant.
   Om jag inte är helt felinformerad, så tjänar Sanchez ca 5 miljoner svenska kronor varenda vecka. 5.000.000kr x 52 veckor = 260.000.000kr i årslön (minus, förstås, skatten utländska spelare/artister betalar i England).
   Bra jobbat av Sanchez agent. Helt sanslöst dåligt jobbat av Ed & company som förhandlade fram lönen.
   Jag undrar hur Sanchez agent lyckade övertyga/lura Ed att Sanchez ska ha ligans bästa lön, annars kommer han inte.

   0
   0
   1. Kära Ed ville ju knycka till sig Sanchez innan han gick till nån annan rival. Jag tror vi alla hade andra förhoppningar när han anlände, nu i efterhand önskar jag att en rival lyckas lura bort honom från våran klubb. Finns säkert en anledning till att han inte värvades från Palermo, vi var intresserade av honom innan han drog till Barca.

    0
    0
    1. GGMU7,
     Om jag inte minns allt för tokigt, så var City först intresserade av att värva Sanchez från Arsenal. Pep hade ju haft Sanchez i Barcelona.
     Sen ”från ingenstans” dyker United upp och bjuder på ännu bättre villkor. City vill/kan inte matcha budet och drar sig ur.
     Idag, med facit i hand är nog City gladare. Dom lyckades alla fall vinna PL 2 gånger och den tredje gång komma 2a, samt några inhemska cuptitlar och detta utan Sanchez …
     Lite märkligt är det, när en manager gör dåligt ifrån sig, åker han ut. Men när klubbdirektören fortsätter göra dåliga beslut (de sportsliga alla fall), sitter han kvar.

     0
     0
  1. Nu är det inte managern i United som har sista ordet vem som värvas, utan det finns en kommité som bestämmer, där bland annat Ed är med i (är osäker på om ens managern finns med i denna kommité). Managern lägger fram sina önskemål och sen får han hoppas att ledningen tycker likadant.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen