post image

Alexis Sanchez opererad efter skada

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den otursdrabbade chilenaren skadade sig nyligen igen och har nu opererats. Detta bekräftar Inter i ett meddelande på sin officiella hemsida. 

Alexis Sanchez karriär hamnade i fritt fall när han lämnade Arsenal för Manchester United i januari 2018. Lönekuvert blev tyngre, men prestationerna under de en och en halv säsonger han var i United var under all kritik.
I somras fick han göra sin god vän Romelu Lukaku sällskap till Inter, men till skillnad från belgaren – som såldes permanent – så är Alexis bara där på lån. Han har två år kvar på sitt kontrakt med Manchester United, men att han ska spela för klubben igen är det nog inte många som tror i dagsläget.

Om United lyckas få Alexis såld nästa sommar, och till vilken prislapp, återstår ju att se. Sannolikt blir säsongen med Inter avgörande för hans värde på marknaden. Men nu har han råkat ut för ännu ett bakslag - under landslagsuppehållet nu senast så skadade han sig under spel med Chile och han har nu opererats för den skada han ådrog sig.
"Alexis Sanchez var i Barcelona denna morgon för konsultation med Dr Ramon Cugat. Besöket bekräftade diagnosen som ställdes av Inters medicinska personal och man fattade beslutet att gå vidare med operation på den vänstra vristen. Operationen genomfördes under eftermiddagen och den gick exakt som planerat" skriver Inter på sin officiella hemsida.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen