post image

Alexis: Förälskad i fotbollen igen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Alexis Sanchez senaste uttalandet indikerar att vi kanske inte får se honom i en Manchester United-tröja igen. "Jag har förälskat mig fotbollen på nytt" säger chilenaren efter flytten till Inter...

Alexis hade en mycket tung period under det ett och ett halvt år han tillbringade i United efter flytten från Arsenal. Tiden var präglad av skador och dålig form, men i somras beviljades han ett lån till Inter där han nu verkar vara på väg mot formen. I helgen var han huvudperson för Inter då man slog Sampdoria. Ett mål, en styrning in i mål och en utvisning blev det för chilenaren.
Det sägs att Inter inte har någon option om permanent köp efter säsongen, men Alexis senaste uttalande indikerar att han inte har någon vidare lust att återvända till Manchester igen i vilket fall. I en intervju med UEFA.com säger han:
"Det var lite som att bli förälskad i fotbollen igen. Jag kände coachen och några av mina lagkamrater och jag tror klubben förbereder något bra för framtiden. Om jag inte misstar mig så har Inter inte vunnit något på sju, åtta år. Ja det var lite som att bli förälskad i fotboll på nytt och med en vilja att vinna något med den här klubben. Jag tror att coachen vill vinna allt. Det kan man se på sättet hur han tränar och hur vi spelar matcherna. Han förmedlar sin känsla till spelarna och det är positivt för både klubben och laget."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen