post image

Agenten ger uppdatering om Grealish framtid

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Agenten Jonathan Barnett ger en update om Jack Grealish framtid efter intensiva rykten om Manchester United. 

Jack Grealish har länge länkats starkt med United och han tros stå högt upp på klubbens transferlista inför fönstret. Det har ryktas om att Aston Villa-kaptenen t.om hittat ett hus i nordvästra England (vid Manchester) som han planerar att köpa, men hans agent Jonathan Barnett – som även representerar Gareth Bale – säger att man inte har någon deal på plats med varken United eller någon annan.
”Absolut ingen deal har gjorts med någon. Jag tror inte Aston Villa räknar med att åka ner till Championsship. De tror på att de förhoppningsvis kan ta sig ur sina problem. Jack tror på det. Han kämpar hårt – så hårt han bara kan för att se till så det inte sker. Det är allt han funderar på just nu. Han är inte intresserad av något annat än att slåss för att ta Villa ur problemen.”
”Men å andra sidan om man ser till hans karriär så tror jag det kan vara väldigt bra för honom att spela i Champions League och utveckla sin talang. Jag är inte riktigt säker på i vilket land eller i vilken klubb det skulle vara. Men den konversationen kommer inte hända nu, för allt han vill är att kämpa för att hjälpa Aston Villa.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen