post image

Agenten: Det här är belöningen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Odion Ighalos agent säger att framgångarna i Manchester United är resultatet av många års hårt arbete runtom i Europa och andra delar av världen.

Ighalo har överraskat många och levererat exakt det han lånades in för – trots att många kanske tvivlade något på huruvida han skulle lyckas imponera i Manchester United då han hämtades in från Shanghai Shenhua i slutet av januarifönstret. Men den ödmjuke anfallaren har gjort fyra mål på lika många starter och det ryktas nu om att han kan belönas med ett permanent kontrakt i slutet av säsongen. Ett scenario som hade förlängt drömmen för Ighalo, som är United-fan sedan barnsben.
Hans agent Patrick Bastianelli säger att 30-åringen nu skördar frukten av många års hårt arbete, lite i det dolda.

"Odion skördar nu vad han förtjänar efter många uppoffringar, efter många år runtom i Europa. Manchester är ett pris för allt han visat de senaste åren. Det är en del av hans karaktär och hans seriositet. Han har gjort många mål och han har alltid positiv attityd. Odion är en person som alltid blickar framtåt och alltid på ett positivt sätt."
Det senaste av Ighalos mål - i matchen mot LASK - var ett riktigt drömmål. Bruno Fernandes spelade snyggt fram Ighalo varpå Ighalo jonglerade bort några österrikiska försvarsspelare innan han dundrade in ribba in från straffområdeslinjen.
"Det var så roligt att se hans reaktion. Glädjen i hans ögon. Jag kunde inte tro det.." säger Bastianelli
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen