post image

Agenten bekräftar: Fernandes har skrivit på

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes agent bekräftar att kontraktet är påskrivet och flytten till Manchester United är klar. 

Fernandes kom under gårdagskvällen till Manchester och anlände till Carrington under torsdagsmorgonen. Han har nu genomgått läkarundersökningen utan problem och kommit överens med United om de personliga villkoren.
United har ännu inte presenterat Fernandes, men hans agent postade en bild på sin Instagram med Fernandes i Unitedställ och ett signat kontrakt på bordet.
 

.
 
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Faktiskt är jag de! Så jag jag lägger mig platt o erkänner min misstron!! Nu ska han bara funka i man u med! Lite skillnad på portugisiska ligan / engelska 😊👌👍men alla tummar upp för en värvning iaf !

    15
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen