post image

Abraham länkas med United – öppen för återkomst i PL

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Tammy Abraham nämns som en möjlig anfallsvärvning för Manchester United. 

Manchester United fick inse att man var chanslösa i racet om Erling Håland och man fick se sig besegrade av Liverpool i racet om Darwin Nunez. Ten Hag får nu vända blickarna mot alternativa transfermål och ett namn som kopplats ihop med United de senaste dagarna är Tammy Abraham.

Engelsmannen lämnade Chelsea för Roma så sent som förra sommaren och han har stått för en fin debutsäsong i Italien. Men redan i april – i en intervju med TalkSport – öppnade han upp för en återkomst i Premier League.

"När jag ser rapporter som länkar mig med andra klubbar får det mig att känna mig bra, det får mig att känna att jag gör någonting rätt. Det är en trevlig känsla att se sitt namn i tidningarna. Men för mig handlar det om att fokusera på att göra mitt jobb här. Jag kan länkas med många klubbar och vem vet vad framtiden håller?"

"Jag växte ju upp i England och är en kille från London. Så kanske att jag en dag återvänder till Premier Leauge. Men just nu handlar det om att fokusera på Roma, på att göra mitt bästa och förhoppningsvis se till att vinna en trofé med dessa grabbar."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen