post image

11 spelare som kan säljas i sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News listar elva spelare i Manchester United som hänger löst eller av annan anledning kan ryka under sommarens transferfönster. 

Hur det blir med säsongsavslutningen och i förlängningen transferfönstret är i dagsläget oklart. Men om vi förutsätter att klubbar kommer kunna göra affärer under sommaren, så har United ett viktigt transferfönster framför sig. Några nyckelvärvningar förväntas göras och man länkas med spännande namn såsom Jadon Sancho, Jack Grealish och Kalidou Koulibaly.
Man förväntas även sälja en del spelare som nu kanske fått tillräckligt med chanser.. Utan att ta dem. Manchester Evening News listar elva spelare som kan hänga löst.

Angel Gomes
En spelare som United vill behålla och som man länge suttit i kontraktsförhandlingar med, men som ser ut att kunna lämna i sommar. Både Barcelona och Chelsea har ryktats vara intresserade.
Timothy Fosu-Mensah
TFM slog igenom under Louis Van Gaal, men har sedan dess stannat av i utvecklingen. Dels pga av skador. Holländaren har inte spelat med förstalaget sedan 2017 och även om United aktiverade en förlängning i hans kontrakt så kan nog en permanent flytt vara på tapeten i sommar.
Marcos Rojo
Rojo har med största sannolikhet ingen framtid i United. Trots att han varit i United i sex år så har han aldrig varit en given spelare under någon manager. I januari lånades han ut till sin pojkklubb Estudiantes i Argentina och att han skulle återvända till United och bli kvar känns inte troligt.
Chris Smalling
Smalling kom till United 2010 och har väl aldrig riktigt imponerat, även om han haft perioder då han gjort det bra. Men i slutet av förra sommarens fönster så lånades han plötsligt ut till Roma och där han han hittat en ny nivå. Roma vill nu köpa loss Smalling permanent och det ryktas även om att Arsenal, Tottenham, Leicester och Everton är intresserade av hans tjänster. United uppges vilja ha £25 miljoner för att sälja honom och man sägs även vilja ha in en ersättare - helst Kalidou Koulibaly, enligt en rapport i The Mirror.
Phil Jones
En spelare som varit i United sedan 2011.. Jones spåddes en ljus framtid, men overkligt många skador har hämmat hans utveckling och det är väl ändå ett under att han lyckats hålla sig kvar i United så länge eller? Det ryktas om West Ham eller Newcastle och det är nog en mer kompatibel match.
Jesse Lingard
Lingard är en spelare som kommit upp ur Uniteds akademi, men som inte lyckats imponera på många och som inte direkt är en populär figur bland fansen. Hans form de senaste 18 månaderna har varit katastrofal och han har inte gjort mål i ligan sedan december 2018. Det faktum att han nyligen blev en klient till agenten Mino Raiola stärker knappast hans status inom klubben..
Andreas Pereira
Pereira kom till Uniteds akademi från PSV år 2011, men har haft en brokig bana. Den numera 24-årige brassen har varit utlånad till Granada och Valencia under senare år, men under den gångna säsongen har han varit i United och använts ganska frekvent av Solskjaer. Möjligen i brist på annat.. United har värvat Bruno Fernandes och är starkt länkade med Grealish och Sancho. Pereira kan komma att bli överflödig.. För att använda honom som sittande mittfältare har inte fungerat speciellt bra.
Juan Mata
Mata är en populär personlighet både bland spelare och fans och han skrev på ett nytt två-årskontrakt med United förra sommaren, men en allt hårdare konkurrens skulle kunna se den snart 32-årige spanjoren söka mer regelbunden speltid i någon annan klubb. Möjligen redan i sommar, men sannolikt senast nästa sommar.
Paul Pogba
En av världens bästa spelare. Han har knappt spelat denna säsong pga av skador, men det har ändå ryktats väldigt mycket om hans framtid. I sommar har han två år kvar på kontraktet med United (ett år plus option om ännu ett år) och det mesta har länge pekat på att han definitivt kommer att lämna klubben i sommar. Men Uniteds pånyttfödelse i och med värvningen av Bruno Fernandes och klubbens ambitiösa planer för kommande transferfönster har gjort att Pogba enligt många rapporter börjat tänka om kring sin framtid. Att han nu ser United som ett lag som spänner musklerna och är på rätt väg. Ett lag man inom kort kommer kunna vinna titlar med. Och att han därför istället kan bli kvar, kanske till och med förlänga kontraktet. Hur det blir med den saken kommer vi följa med spänning.
Alexis Sanchez
En av Uniteds kanske sämsta värvningar någonsin. Chilenaren hade 18 väldigt dåliga månader i United innan han förra sommaren lånades ut till Inter. Tiden i Milano har också präglats av skador och United lär desperat vilja avlasta den dyra 31-åringen i sommar.
Odion Ighalo
Ighalo har varit en frisk fläkt och faktiskt en mindre succé sedan han lånads in från Shanghai Shenhua. Det nuvarande kontraktet gäller bara till i maj. Dvs det går ut innan den pågående säsongen är avslutad. Och ingen vet när och hur det kommer att ske. Men det pratas om att United kommer förlänga lånet och möjligen även köpa loss honom permanent för omkring £15 miljoner. Enligt ryktena har Shanghai identifierat den f.d Newcastle-anfallaren Obafemi Martins som ersättare till Ighalo.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen